OMD Glaswerken

OMD-Glaswerken is een glasbedrijf uit de Kempen en biedt meer dan 90 jaar ervaring in professionele glasindustrie en glasmontage.

O. Mols Dom is als familiebedrijf in 1929 gesticht door Oscar Mols, samen met zijn vrouw Elza Dom.
Nadat Leon Tegenbos (schoonzoon) zich in het bedrijf had ingewerkt, heeft hij, in de na-oorlogse jaren voor een gestage groei van de firma gezorgd.
Het bedrijf groeide uit tot een volwaardige glasgroothandel die menige lokale glashandelaars, keuken en interieurbouwers, schrijnwerkers en gevelbouwers als klanten had en gelijktijdig steeds de particuliere klant trouw gebleven is. Steeds werd er rekening gehouden met de noden en trends in de bouw en interieurarchitectuur.

In de jaren 70 en 80 kwamen de 4 zonen van Leon in het bedrijf. Zijn opvolging was verzekerd en het bedrijf bleef de ingeslagen weg verder volgen. Het vrachtwagenpark werd uitgebreid met 2 vrachtwagenkranen en er werd gekozen voor een nieuwe modernere uitstraling. OMD-Glaswerken was een feit.

Om het bedrijf verder te laten groeien werd de samenwerking aangegaan met Glaswerken Vanheertum uit Turnhout. OMD-Glaswerken werd opgenomen in de groep Versmissen en de fusie met glaswerken Vanheertum was weer een verdere stap in het groeiproces. Deze twee glasbedrijven worden aangestuurd door één managementteam om de communicatielijnen heel kort te houden en snel te kunnen reageren op aanvragen van klanten en innovatieve verbeteringen.
OMD-Glaswerken zal zich in de toekomst focussen op glasmontage in de buitenschil van gebouwen. Recentelijk werd hiervoor al geïnvesteerd in een minikraan en ook een nieuwe 53 ton vrachtwagenkraan voor het zware werk.

Glaswerken VANHEERTUM daarentegen, blijft zich verder specialiseren in de glasrenovatie van bestaande ramen. Verder leveren en plaatsen ze ook alle glaswerk op maat zowel voor interieur en keukenbouwers als ook industriële projecten en toepassingen. De particuliere klant wordt in dit verhaal zeker niet vergeten en blijft een belangrijk marktsegment binnen glaswerken Vanheertum.

De aanwezige glaskennis en de jarenlange ervaring binnen deze twee glasbedrijven is een garantie dat voor elk “glasproject” de juiste oplossing wordt voorgelegd en het op een professionele en veilige manier voor U wordt afgewerkt en opgeleverd.

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

VRAAG EEN OFFERTE OF +32 (0)14-28 54 40

OMD Glaswerken

Koeybleuken 6
2300 Turnhout

T : +32 (0)14-28 54 40
F : +32 (0)14-21.32.74

Ma – Vr: 8u tot 12u | 13u tot 17u
Za: Enkel op afspraak
Zon- en feestdagen: Gesloten

your glass

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

OF

OMD Glaswerken

Koeybleuken 6
2300 Turnhout

T : +32 (0)14-28 54 40
F : +32 (0)14-21.32.74

info@omd-glaswerken.be
www.omd-glaswerken.be

Ma – Vr: 8u tot 12u | 13u tot 17u
Za: Enkel op afspraak
Zon- en feestdagen: Gesloten

your glass