Glasmontage

Adviseren, Leveren en plaatsen van alle soorten glas voor particuliere woningen, appartementen, utiliteitsbouw en alle andere speciale glasprojecten.

OMD-Glaswerken doet veel meer dan alleen maar grote glasvolumes plaatsen in de buitenschil van een gebouw. Glasplaatsen begint bij de juiste keuze van het glas en eindigt bij een degelijke, technisch correcte en veilig uitgevoerde glasmontage.

Bent U architect of projectontwikkelaar ?
Door onze jarenlange ervaring en goed opgeleide medewerkers staan wij U bij in de keuze van het juiste glas voor uw project. Wij adviseren U welke glasproducten passen in uw project en die voldoen aan de voorgeschreven normen en bouwreglementering. Zowel technisch, innoverend als esthetisch vinden wij de geschikte oplossing. Wij bezorgen U de juiste productomschrijvingen zodat U in de bouwfase ook krijgt wat U hebt voorgeschreven.

Bent U raamfabrikant, gordijngevelbouwer of totaalafwerker ?
U bent de specialist in het ontwikkelen en aanbieden van het juiste schrijnwerk. Wij staan U bij in het ontleden van het hoofdstuk “glas” voorgeschreven in het lastenboek.
Wij analyseren voor U de glasmontage op niveau van de plaatselijke situatie in functie met de nodige glasmontagetoestellen zoals kraantypes, hef en hijstoestellen ed…
Op korte termijn bezorgen wij U een aanbieding op maat voor glas en glasmontage, inclusief kraanwerk indien nodig. Deze kan U integraal toevoegen aan je projectcalculatie en U bespaart op deze manier veel tijd en zorgen.

In uitvoeringsfase houden wij de communicatielijnen zo kort mogelijk.
Eén aanspreekpartner waarmee planning en uitvoering van de glasmontage gekoppeld worden aan uw planning.
Dagelijkse rapportering van de vooruitgang der werken. U bent steeds op de hoogte en U kan zelf de juiste info bezorgen aan uw klant/bouwheer.

Wij blijven voortdurend investeren in glasmontage, zodat wij U kunnen bedienen met topmateriaal. U hoeft deze kost niet te dragen, waardoor U meer kan investeren in uw eigen innovatieve schrijnwerk-ideeën.

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

VRAAG EEN OFFERTE OF +32 (0)14-28 54 40

OMD Glaswerken

Koeybleuken 6
2300 Turnhout

T : +32 (0)14-28 54 40
F : +32 (0)14-21.32.74

Ma – Vr: 8u tot 12u | 13u tot 17u
Za: Enkel op afspraak
Zon- en feestdagen: Gesloten

your glass

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

OF

OMD Glaswerken

Koeybleuken 6
2300 Turnhout

T : +32 (0)14-28 54 40
F : +32 (0)14-21.32.74

info@omd-glaswerken.be
www.omd-glaswerken.be

Ma – Vr: 8u tot 12u | 13u tot 17u
Za: Enkel op afspraak
Zon- en feestdagen: Gesloten

your glass